Tadley Ventures on lady Helena of Tadleyn loppuvuodesta 1936 yhdessä nuoren Siegfried von Falkenhausenin kanssa perustama yritys. Nimellisesti yrityksen alana on kuljetustoiminta, mutta todellisuudessa tarkoituksena on toimia kaikenlaisen hankalan ja potentiaalisesti vaarallisen työn spesialisteina hyvin maksaville asiakkaille.

Yrityksen tilat ovat Kingstonissa, Jamaikalla, sataman paremmassa osassa.

Yrityksessä työskentelee pääasiassa lady Helenan ja Siegfriedin tuttavia.

 (image: http://xibalba.karmavector.org/images/lady_helena.jpg) Lady Helena of Tadley on viittäkymmentä lähestyvä englantilainen leski. Hän on asunut Karibanmerellä ainakin Suuresta sodasta lähtien. Hän on varakas ja tuntee kaikki Britannian Karibianmeren kolonioiden tuntemisen arvoiset.
 

 (image: http://xibalba.karmavector.org/images/siegfried.jpg) Siegfried von Falkenhausen on nuori, pitkä ja komea saksalainen aatelinen, kutsumukseltaan lentäjä. Siegfriedillä on miespalvelija Lorant Szemere. (Heikki)
 

Ben Sabirif on lady Helenan pitkäaikainen tuttu, nelissäkymmenissä oleva casablancalainen jalokiviasiantuntija ja ammattiseikkailija, jolla on hyvä kontaktiverkko ja erinomainen ihmissilmä. (Lissu)

 (image: http://xibalba.karmavector.org/images/max.jpg) Max Lent on Tyynenmeren siirtomaista tuleva leppoisa kolmissakymmenissä oleva eräopas, jota kukaan ei oikein tunne mutta joka palkattiin, koska hän oli ylivertaisesti taitavampi kun alkoholisoitunut britti jota Helena oli ensin tehtävään kosiskellut. Sukujuuriltaan eurooppalainen, mutta viettänyt paljon aikaa natiivien parissa Kaakkois-Aasiassa. (Aleksi)
 

 (image: http://xibalba.karmavector.org/images/renata.jpg) Renata Gonzalez Martín on Espanjasta kotoisin oleva nuori lentokonemekaanikko ja sukeltaja, joka on toiminut koekäyttäjänä Zelig Helfgottin kehittämille sukelluslaitteille ja palkattu sitä kautta. Renatalla on koira, Gaspar. (Taina)
 

 (image: http://xibalba.karmavector.org/images/zelig_helfgott.jpg) Zelig Helfgott on saksanjuutalainen 50-vuotias insinööri ja keksijä, Siegfridin suvun tuttu kaukaa historiasta. Zelig on monen alan laitevelho, jonka viimeisin idea on sukelluslaitteisto jota voi käyttää ilman pinnalle johtavia letkuja.
 

Yrityksessä toimii myös kirjanpitäjä ja toimistovirkailija.


CategoryTausta
There are no comments on this page.
(C) Dare Talvitie 2015 :: Runs on GURPS :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki