Wiki source for TadleyVentures


Show raw source

**Tadley Ventures** on lady Helena of Tadleyn loppuvuodesta 1936 yhdessä nuoren Siegfried von Falkenhausenin kanssa perustama yritys. Nimellisesti yrityksen alana on kuljetustoiminta, mutta todellisuudessa tarkoituksena on toimia kaikenlaisen hankalan ja potentiaalisesti vaarallisen työn spesialisteina hyvin maksaville asiakkaille.

Yrityksen tilat ovat Kingstonissa, Jamaikalla, sataman paremmassa osassa.

Yrityksessä työskentelee pääasiassa lady Helenan ja Siegfriedin tuttavia.

{{image class="left" url="images/lady_helena.jpg" width="120"}}**Lady Helena of Tadley** on viittäkymmentä lähestyvä englantilainen leski. Hän on asunut Karibanmerellä ainakin Suuresta sodasta lähtien. Hän on varakas ja tuntee kaikki Britannian Karibianmeren kolonioiden tuntemisen arvoiset.
::c::
{{image class="left" url="images/siegfried.jpg" width="120"}}**Siegfried von Falkenhausen** on nuori, pitkä ja komea saksalainen aatelinen, kutsumukseltaan lentäjä. Siegfriedillä on miespalvelija Lorant Szemere. (Heikki)
::c::
**Ben Sabirif** on lady Helenan pitkäaikainen tuttu, nelissäkymmenissä oleva casablancalainen jalokiviasiantuntija ja ammattiseikkailija, jolla on hyvä kontaktiverkko ja erinomainen ihmissilmä. (Lissu)

{{image class="left" url="images/max.jpg" width="120"}}**Max Lent** on Tyynenmeren siirtomaista tuleva leppoisa kolmissakymmenissä oleva eräopas, jota kukaan ei oikein tunne mutta joka palkattiin, koska hän oli ylivertaisesti taitavampi kun alkoholisoitunut britti jota Helena oli ensin tehtävään kosiskellut. Sukujuuriltaan eurooppalainen, mutta viettänyt paljon aikaa natiivien parissa Kaakkois-Aasiassa. (Aleksi)
::c::
{{image class="left" url="images/renata.jpg" width="120"}}**Renata Gonzalez Martín** on Espanjasta kotoisin oleva nuori lentokonemekaanikko ja sukeltaja, joka on toiminut koekäyttäjänä Zelig Helfgottin kehittämille sukelluslaitteille ja palkattu sitä kautta. Renatalla on koira, Gaspar. (Taina)
::c::
{{image class="left" url="images/zelig_helfgott.jpg" width="120"}}**Zelig Helfgott** on saksanjuutalainen 50-vuotias insinööri ja keksijä, Siegfridin suvun tuttu kaukaa historiasta. Zelig on monen alan laitevelho, jonka viimeisin idea on sukelluslaitteisto jota voi käyttää ilman pinnalle johtavia letkuja.
::c::
Yrityksessä toimii myös kirjanpitäjä ja toimistovirkailija.

----
CategoryTausta
(C) Dare Talvitie 2015 :: Runs on GURPS :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki