Revision history for Xibalba014


Revision [294]

Last edited on 2017-10-01 10:33:51 by AdminDare [linkki seuraavaan peliin päivitetty]
Additions:
[[Xibalba013| <-- 013: Los Angeles]] - [[Xibalba015| 015: Navassasaari -->]]
[[Xibalba013| <-- 013: Los Angeles]] - [[Xibalba015| 015: Navassasaari -->]]
Deletions:
[[Xibalba013| <-- 013: Los Angeles]] - [[Xibalba015| 015: -->]]
[[Xibalba013| <-- 013: Los Angeles]] - [[Xibalba015| 015: -->]]


Revision [288]

Edited on 2017-09-02 08:33:44 by AdminDare [kuvaus about valmis]
Additions:
Corleis havaitaan laiturilla, ja hänelle toimitetaan kirjelappu siitä, että hänen pomonsa on vaarassa ja että tämä tahdotaan viedä pois. Satamassa puhkeaa tulitaistelu, Corleis ja krapulainen Spahini hyppäävät Siegfriedin autoon. Siegfried ajaa pois, Max jää kyydistä ja kun takaa-ajava auto ilmestyy, hän ampuu siltä renkaan rikki. Sitten hän vuokraa fillarin ja lähtee kohti Los Angelesia. Siegfried ja kumppanit vaihtavat pikaisesti autoa läheisessä käytettyjen autojen liikkeessä.
Kun Corleisille selviää, että Spahini ollaan todella viemässä tuomari Roselle, hän vetää aseen esiin ja koettaa kaapata auton Siegfriediltä. Renata ottaa itse esiin veitsen ja vie sen Spahinin kurkulle, ja uhkaa surmata tämän jos Corleis ei asetu. Hollantilainen tajuaa että tämä ei ole bluffia, ja luopuu aseestaan. Spahini menee itse rauhallisesti ja katuvaisena Rosen kotiin, joka on melkoisen linnoitetun näköinen talo. Täältä häntä ei aivan helposti haetakaan.
===Ensi-ilta===
Hirveällä kiireellä pelastajat ehtivät Grauman's Chinese Theateriin kahdeksaksi, lukuunottamatta Beniä, joka vahtii ettei Vaghianien ravintolaan kosketa. Jokainen löytää jopa asianmukaisen deitin itselleen - Max ja Tania päätyvät menemään yhdessä. Lady Helenan käsipuolessa on tuottaja Melvin Langton. //Rogues of the Wild Jungle// on hengästyttävä ralli, ja sen toimintakohtaukset ovat vauhdikkaita kuin mykkäelokuvien aikana nähdyt. Klassinen rakkaustarina kantaa hyvin, Siegfried on vaikuttava pahis, ja tuotannossa mukana olleet huomaavat käsikirjoittajien pudotelleen sekaan selviä kuittailuja vaikeista kuvauksista sekä jatkuvasti vaihtuneista nimistä.
Vastaanotto on varsin innostunut. Ben käy katsomassa elokuvan seuraavana päivänä. Jos mitään täysin odottamatonta ei tapahdu, elokuvaan sijoitetut rahat saadaan hyvin takaisin, jopa kohtalaisella voitolla.
Alamaailma luovuttaa Spahinin suhteen, ja tämä on menossa oikeuteen. Vaghianit palaavat ravintolaansa, joka ei koe enempiä hyökkäyksiä. Tadley Ventures viettää vielä pari päivää Kaliforniassa, ja lähtee sitten takaisin Jamaikalle.
Olin sitten näköjään jättänyt tämän kuvauksen kirjoittamatta heti pelin jälkeen, joten en muistanut yksityiskohtia kesäloman jälkeen enää juuri lainkaan. Ei näin. Ylläoleva on paitsi tosi ylimalkainen, myös luultavasti täynnä virheitä. Korjaaminen ja täydentäminen suotavaa.
Deletions:
Pelikerran kuvaus aloitettu


Revision [282]

Edited on 2017-08-02 16:43:41 by AdminDare [kesken argh unohtanut kaiken]
Additions:
Redondo Beach sijaitsee kymmenen kilometriä Hollywoodista etelään päin. Alue ei ole hyvätasoinen, mutta laitureissa on paljon veneitä, sekä purjehduskelpoisia, että sellaisia, jotka eivät enää koskaan ole liikkumassa. Uusi auto pistää täällä silmään, ja Siegfried maksaa paikalliselle sen perään katsomisesta.
Hockstetter ja Siegfried katselevat auton luona ympäriinsä, kun Max ja Renata kävelevät laiturille. He kulkevat paria suurempaa laituria eestaas, ja sitten näkevät nuoren, terävakatseisen miehen, joka vastaa kuvausta Corleisista. He viestittävät hänelle, että hänen pomonsa ei ole täällä aivan turvassa.
Resuinen poliisi ilmestyy jututtamaan Siegfriediä. Siegfried väittää harkitsevansa maaostoksia alueelta. Poliisi tuntuu hyväksyvän tämän. Vaikutelma kuitenkin on, että täällä on Tadley Venturesin lisäksi muitakin ihmisiä etsiskelemässä Spahinia.
Deletions:
Redondo Beach sijaitsee kymmenen kilometriä Hollywoodista etelään päin.


Revision [281]

Edited on 2017-06-20 21:29:24 by AdminDare [kesken]
Additions:
Tadley Venturesin ryhmä herää Vaghianien ravintolassa ja asunnolla. Illalla, kello kahdeksan aikaan on Rogues of the Wild Junglen ensi-ilta. Kun Renata käy ulkoiluttamassa Gasparia, hän huomaa, että suuri joukko ihmisiä katselee häntä pahasti, ja kolmikko jopa koettaa estää hänen pääsynsä takaisin. Hän viis veisaa heistä, ja palaa asuntoon. Nähtävästi ulkona on ainakin kymmenen vihamielistä tyyppiä. Ben ja Siegfried menevät ulos puhumaan heille. Selviää, että asuntoa piirittää joukko paikallisia, joiden keskuudessa on kiertänyt huhu, että Kirakosille ja Ninalle on tehty jotain ja ravintolassa majailevat vieraat ovat syyllisiä. Ben puhuu armenialaisten kanssa näiden kielellä, ja saa nämä puhuttua olemaan käymättä kenenkään kimppuun. Hän pyytää Kirakosia soittamaan Vigo-nimiselle porukan pääpäsmärille, ja näin tapahtuukin. Soiton jälkeen Vigo on silkkaa anteeksipyyntöä, ja päästää Tadley Venturesin lähtemään estämättä. Ben jää ravintolalle siltä varalta, että joku aikoo siellä pahoja.
Hotellilla on käynnissä raivoisa ensi-iltaan valmistautuminen. Kesken tämän Renatalle saapuu puhumaan miesten puvussa oleva nainen, joka hakee Tadley Venturesia. Nainen on M. Leslie Gant, Spahinin asianajaja, ja hän haluaa palkata Tadley Venturesin. Yhteydenotto lady Helenaan paljastaa, että sama juristi oli yrittänyt illalla ostaa Tadley Venturesia pois hänen asiakkaansa perästä. Nyt kyse ei kuitenkaan ole siitä. Spahini on karannut vankeudesta yön aikana, sen jälkeen kun poliisi oli yrittänyt murhata hänet. Tämä puolestaan oli johtunut siitä, että Spahini oli ilmeisesti päättänyt alkaa tunnustaa rikoksiaan. Hänen kesy murhaajansa, hollantilainen Rambout Corleis, oli ollut paikalla naamioituneena, pysäyttänyt murhan ja järjestänyt pomonsa ulos.
Gant haluaa Tadley Venturesin etsivän Spahinin ja toimittavan tämän elossa ja ehjänä virkavallalle. Valitettavasti Los Angelesin poliisiin ei voi luottaa, joten Spahini pitää jättää hänen juttuaan käsittelevälle tuomari Roselle. Gant tarjoaa $2000, mikäli tämä saadaan tehtyä ennen iltaa.
===Etsimään===
Gantin tarjous on hyvin epäilyttävä, mutta taustatutkimus vahvistaa hänen kertomuksensa. Spahinin tunnustukseen suhtaudutaan skeptisesti, mutta Gant väittää että gangsteri oli puhunut papille ja päättänyt puhdistaa sydämensä kunnolla. Mahdollisesti uhkaava kuolemantuomio oli myös saanut hänet koettamaan hankkia lievempää rangaistusta jos hän kertoisi kaiken. Nyt hänen kollegansa ja entiset alaisensa haluavat hänet hengiltä, samoin kuin korruptoitunut poliisi. Rose sen sijaan on lahjomattoman ja riippumattoman maineessa, ja hänen luonaan Spahini olisi luultavimmin turvassa.
Samalla kun tarjousta punnitaan, Constance Wolinski järjestää itsensä Siegfriedin kavaljeeriksi ensi-iltaan. Renata soittaa George-lavastajalle ja kutsuu tämän deitikseen. Tania Hockstetter huomaa Tadley Venturesin olevan taas ryhtymässä johonkin kiinnostavaan, ja puhuu itsensä mukaan tähän. Kun lady Helena kuulee, että Gantin uusi työtarjous ei olisi ristiriidassa Vaghianien "hyväntekeväisyyskeikan" kanssa, hän haluaa tarttua siihen. Ben ei kuitenkaan ole lähdössä mukaan: hän on luvannut pitää silmällä armenialaisten ravintolaa. Tämä tarkoittaa myös, että hän missaa ensi-illan, josta Helena on hyvin pettynyt.
Gant nostaa $2000 palkkion, joka jätetään pankkiin säilöön. Sitten Max, Siegfried, Renata ja Tania Hockstetter lähtevät Spahinin perään. Gant tietää tämän ja Corleisin piileskelevän etelässä Redondo Beachin satamassa, josta he luultavasti aikovat iltasella lähteä kohti Meksikoa. Tania järjestää ryhmälle elokuvayhtiöltä lainaan umpiauton. Puoli kahdentoista aikaan ryhmä pakkaa pukunsa takakoslaan, ja lähtee ajamaan etelään.
===Redondo Beach===
Redondo Beach sijaitsee kymmenen kilometriä Hollywoodista etelään päin.
Deletions:
Tadley Venturesin ryhmä herää Vaghianien ravintolassa ja asunnolla. Illalla, kello kahdeksan aikaan on Rogues of the Wild Junglen ensi-ilta. Kun Renata käy ulkoiluttamassa Gasparia, hän huomaa, että suuri joukko ihmisiä katselee häntä pahasti, ja kolmikko jopa koettaa estää hänen pääsynsä takaisin. Hän viis veisaa heistä, ja palaa asuntoon. Nähtävästi ulkona on ainakin kymmenen vihamielistä tyyppiä.


Revision [280]

The oldest known version of this page was created on 2017-06-20 08:45:22 by AdminDare [kesken]
(C) Dare Talvitie 2015 :: Runs on GURPS :: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki